Šogad pirmā skolas diena, 2.septembris esot ļoti bīstama – labāk palikt mājās: brīdina numerologs

Foto – PIxabay

Latvijā pazīstamais numeroloģijas un zvaigžņu karšu speciālists Kristaps Baņķis sociālajās vietnēs publicējis vēstījumu pirms gaidāmas pirmās skolas dienas, kas nešķiet visai pozitīva un iepriecinoša ziņa. To, vai to ņemt vērā vai nē – tas ir katra paša ziņā.

Baņķis skaidro, ka šogad 2. septembris, pirmā skolas diena, astroloģiski esot ļoti nelabvēlīgs laiks: 29. Mēness diena kombinācijā ar Hekates fāzi, Marsa un Neptūna spriedze, trīs dienu problēmu periods un Dižčika pelēkā zona. Astroloģiskā enerģija ir vāja, negatīva un nevirzoša.

Viņš pat aicina – ja vien esot iespējams, nedodieties uz skolu pirms 6:50. Labāk nedaudz nokavēt, vai pat izlaist pirmo skolas dienu, lai saglabātu labvēlīgu fonu visam pārējām mācību gadam!

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc astroloģijas, optimālais laiks, lai sāktu mācības, ir 9. septembris, bet arī šajā periodā ir vērts būt uzmanīgiem. Šis mācību gads var būt pilns ar problēmām, izmaiņām un nenoteiktībām, ar mazu motivāciju un enerģiju, kas var negatīvi ietekmēt mācību procesu.

Lasi vēl: Divi vienkārši priekšmeti, kas sargā ģimenes laimi un labklājību: šiem talismaniem jābūt katrā mājoklī

Viņš iesaka risinājumu: vecākiem esot jāpavada laiks kopā ar savu skolēnu, piemēram, apmeklējot skolu vai sarunājoties par gaidāmo mācību gadu. Vecākiem skolēniem var būt noderīgi doties uz skolu kopā ar draugiem, lai pārdomātu un plānotu nākamo posmu. Varat arī veikt simboliskus rituālus, piemēram, atstājot kaut ko skolas priekšā, ko atgūt 9. septembrī.

Foto – Pixabay

Ja šādas darbības tiek veiktas, tad 2. septembris var būt veiksmīgāks, bet nopietnākus uzdevumus labāk atlikt līdz 9. septembrim. Neievērojot šos ieteikumus, gada sākums var būt sarežģīts. Tas pats attiecas arī uz pirmo darba dienu pēc atvaļinājuma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment